Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V.

Afdrukken

Is Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V. incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grotestraat 63 , 5931 CT Tegelen, Limburg

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V.

Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo BV is een bedrijf dat opgezet is vanuit de filosofie dat ‘’De mens een mens moet zijn’’ volgens E.H.J. Ambaum – Peters.

Vanuit deze filosofie verzorgen wij voor bedrijven, gemeenten, UWV, verzekeraars en particulieren uitsluitend maatwerk.

Veel bedrijven hebben inmiddels gekozen voor onze pragmatische aanpak.

Een goede arbeidsfeer op de werkvloer is de basis van een goed verzuimbeleid. Luisteren naar de klachten van mensen is dan ook onze persoonlijke missie. Op dit vlak kan veel winst behaald worden: “Een tevreden werknemer heeft hart voor de zaak”.
Wij leveren maatwerk door: de persoon en zijn welzijn altijd centraal te stellen.
Wij willen geen grote logge organisatie zijn, onze kracht ligt dan ook in snel, efficiënt en met name doeltreffend te werk te gaan.

Het uitgangspunt is dat mensen snel terugkeren naar hun eigen werkplek (eventueel met enige aanpassingen op de werkvloer) en het bevorderen van het welzijn. Diverse opleidingen ter bevordering van het persoonlijk welzijn behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen optreden als mediator daar waar terugkeer naar de eigen werkplek niet mogelijk is, bijvoorbeeld in een arbeidsconflict.
Wij beschikken over diverse professionals om dit maatwerk te kunnen leveren zoals; een HBO opgeleide psychologe, Hobeon gecertificeerde verzuimconsulenten, een gecertificeerd register-arbeidsdeskundige, een bedrijfsarts, een mediator en een budgetcoach.

We zijn TÜV gecertificeerd en voldoen aan de hoge eisen die het UWV stelt m.b.t. de kwaliteitseisen.

U kunt ons vinden in Tegelen en in Eindhoven.

Kaart

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, iDEAL

Producten en diensten

Re-integratie

30-08-2016

Beperkingen van een zieke werknemer of van een arbeidsgehandicapte hoeven (bijna) geen rol meer te spelen.


Werving & selectie

30-08-2016

Wij verzorgen werving en selectie voor uw bedrijf.


Mediation

30-08-2016

Wij kunnen optreden als mediator daar waar terugkeer naar de eigen werkplek niet mogelijk is, bijvoorbeeld in een arbeidsconflict maar ook in situaties op persoonlijk vlak.


Arbo & verzuim

30-08-2016

Een goede arbeidsfeer op de werkvloer is de basis van een goed verzuimbeleid.


Outplacement

30-08-2016

Wij bieden een outplacement op maat aan voor medewerkers die met ontslag worden bedreigd of ontslagen zijn.Andere diensten in de buurt van Tegelen Limburg

Is Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo B.V. in Grotestraat 63, Tegelen Limburg 5931 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Eindhoven diensten in Tegelen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tegelen Eindhoven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tegelen Limburg, 5931 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227949]