Fysiotherapie Groepspraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grotestraat 11 A , 5931 CS Tegelen, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiotherapie Groepspraktijk

Sinds 1986 zijn wij een maatschap onder de naam “Groepspraktijk voor Fysiotherapie Tegelen”.

In 1995 verhuisden wij naar een nieuw gebouw op de huidige locatie aan de Grotestraat en in 2012 is hier een aanbouw gerealiseerd, waarbij tevens een ruime parkeergelegenheid aanwezig is.

Daarnaast hebben wij sinds februari 2013 een dependance in het nieuwe Gezondheidscentrum ‘de Kern’ op Bongerdstraat 231 in Tegelen. Hier zijn een oefenzaal en twee behandelruimtes aanwezig.

Ons team bestaat uit jonge fysiotherapeuten en mensen met een jarenlange ervaring. Juist deze mix zorgt ervoor dat wij een dynamische praktijk zijn die mensen uitdaagt. Door scholing zorgen wij voor een kwalitatief goede zorg en zijn er verschillende fysiotherapeutische specialisaties aanwezig.

In onze praktijk kunt u terecht voor verschillende vormen van Fysiotherapie, training en coaching.

Ons team van fysiotherapeuten blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Fysiotherapie, Training en Voeding. Op deze manier bieden wij een gevarieerd aanbod aan behandelmogelijkheden, voor (bijna) elke doelgroep!

Door samen te werken met andere zorgverleners, proberen wij ons zorgaanbod zo groot mogelijk te houden. Dit om onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di, Do
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fysiotegelen

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tegelen Limburg

Is Fysiotherapie Groepspraktijk in Grotestraat 11 A, Tegelen Limburg 5931 CS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Tegelen Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tegelen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tegelen Limburg, 5931 CS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3793181]