Music Hall lanceert DAC 25.2 D/A Converter

Music Hall lanceert DAC 25.2 D/A Converter van Stassen Hifi

Door: Stassen Hifi  13-06-2009
Trefwoorden: Video, Audio, Hifi

Music Hall heeft een nieuw produkt gelanceerd op de High-End beurs in München, de DAC 25.2. Deze Digitaal naar Analoog-omzetter stelt de gebruiker in staat om signalen van digitale bronnen in een zo hoog mogelijke kwaliteit te verwerken en aan te bieden bij de versterker. Denk hierbij aan CDen MD-spelers maar ook MP3 spelers, iPod's, PC's en Laptops.

Dankzij de combinatie van een hoogwaardige DAC-unit en een buizentrap zal dit produkt de Digitaal naar Analoog omzetting met betere precisie uitvoeren dan menig CD-speler of ander bronapparaat. Op deze manier is van veel audioprodukten een beter afspeelapparaat te maken dankzij de combinatie met de DAC 25.2. Zelfs de uitmuntend geteste CD25.2 van Music Hall zal een stijging in geluidsniveau kunnen genieten door een upgrade met de DAC 25.2.

Het apparaat ondersteunt digitale signalen via Digital Coax, Toslink (optisch), XLR en USB aansluitingen. De analoge uitgang kan via RCA-(tulp)stekkers of via gebalanceerde XLR-stekkers verbonden worden met de versterker.
De compacte DAC 25.2 is beschikbaar in zwart en zilver en heeft eenzelfde design als de andere Hifi-produkten van Music Hall.

Al een tijdje beschikbaar inmiddels is de A50.2 versterker. Daar waar de klankmatige eigenschappen van de A25.2 gewenst waren maar de stabiliteit van een zwaardere versterking kan nu de A50.2 dienst doen. De vesterker biedt een vermogen van 2 x 100W aan 8 Ohm en heeft standaard een Phono-Amp ingebouwd. Robuuste luidsprekerklemmen, Pre-Out aansluitingen en een hoofdtelefoonaansluiting complementeren de mogelijkheden.

Trefwoorden: Audio, Dac 25.2, Hifi, Music Hall, Video,