Mulleners & Mulleners Architecten BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wijngaard 9 , 6017 AG Thorn, Limburg
Maasgouw, Maasplassen en Meinweg

E-mail

Over Mulleners & Mulleners Architecten BV

In 1987 zijn Kok en Ton Mulleners onder begeleiding van prof. H.Hertzberger, prof. C. van Tol en prof. M. Risselada afgestudeerd (summa cum laude) op een integraal plan voor de stadsrand van Sittard. Ervaring met het integraal ontwerpen van de bebouwde omgeving werd vervolgens uitgebouwd door intensieve betrokkenheid bij enkele grootschalige projecten in binnen- en buitenland.

In 1990 zijn ze Architectenbureau Mulleners + Mulleners te Amsterdam gestart, dat werkzaam is binnen de disciplines stedenbouw, architectuur en landschap. Inmiddels telt het bureau twintig medewerkers.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Thorn Limburg

Is Mulleners & Mulleners Architecten BV in Wijngaard 9, Thorn Limburg 6017 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Architects diensten in Thorn Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Thorn Architects per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Thorn Limburg, 6017 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3670601]