Aannemers- en timmerbedrijf M Nederlands BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sibberkerkstraat 2 , 6301 AW Valkenburg lb, Limburg

E-mail

Over Aannemers- en timmerbedrijf M Nederlands BV

Aannemers- en timmerbedrijf M. Nederlands is een gerenomeerd familiebedrijf en steeds van vader op zoon overgedragen. De huidige directeur, Marcel Nederlands, is al meer dan 30 jaar werkzaam in het bedrijf, waarvan al 23 jaar als directeur. Het bedrijf heeft een rijke bouwhistorie van bijna 100 jaar.

Deze jarenlange ervaring staat borg voor een gedegen vakmanschap en een goede kwaliteit. Ook de jarenlange goede relaties met onze vaste klanten spreken voor zich.

Momenteel zijn er circa 10 ervaren medewerkers werkzaam. Het personeel is vakbekwaam en VCA opgeleid.
Als erkend leerbedrijf zijn er leermeesters in dienst.

Vanaf het eerste (bij voorkeur telefonische) contact zullen uw belangen persoonlijk en vakkundig worden gewaarborgd. Met de tekeningen en/of bestek als uitgangspunt wordt er een nauwkeurige open begroting overlegd, waarin de opgenomen werkzaamheden en materialen met prijzen duidelijk opgenomen zijn om een zo volledig mogelijk beeld te geven.

Bij gunning van de opdracht kunt u rekenen op een goede begeleiding en vakkundige en correcte uitvoering van de werkzaamheden met een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Aannemers- en timmerbedrijf M. Nederlands BV is onder meer erkend deelnemer van Bouwgarant. Dat de onderneming lid is van Bouwgarant betekent onder andere dat de onderneming periodiek getoetst wordt op kwaliteit, helderheid van afspraken, grip op kosten, service en betrouwbaarheid.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
24 uur open
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Aannemers-en-timmerbedrijf-M-Nederlands-BV-1705043609709052/

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aannemers- en timmerbedrijf M Nederlands BV in Sibberkerkstraat 2, Valkenburg lb Limburg 6301 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Valkenburg lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Valkenburg lb Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Valkenburg lb Limburg, 6301 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822558]