Wouters en Zn Fa P

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Louis van der Maesenstr 11 A , 6301 EA Valkenburg lb, Limburg

E-mail

Over Wouters en Zn Fa P

In en om Valkenburg zijn wij al decennia lang het vertrouwde adres, waar u uitstekend persoonlijk advies krijgt bij de aanschaf van uw nieuwe tv, audioset, wasautomaat of koelkast. Hierbij staan kwaliteit en service steeds heel hoog in het vaandel. En dit alles tegen zeer betaalbare prijzen. Wilt u ons bedrijf wat beter leren kennen, kijk eens rond op de site of breng eens een bezoek aan onze zaak.

De grote kracht van ons bedrijf schuilt in het feit dat wij erg servicegericht en flexibel zijn. Dit kunnen wij realiseren, doordat wij een eigen technische dienst hebben met een schat aan ervaring. Zo bent u niet afhankelijk van de dure en trage servicediensten van de fabrikanten.

Verder zijn wij nu ook bij Euronics, Europa’s grootste inkooporganisatie aangesloten, waardoor wij u prijzen kunnen aanbieden die op het niveau van ketenzaken liggen en soms nog daaronder, maar wel altijd met behoud van onze kwaliteit en service!

Mocht er onverhoopt een apparaat het bij u begeven, komt onze eigen technische dienst razend snel in actie. Bij een defecte wasmachine, droger of koelkast staat er binnen 24 uur een monteur bij u op de stoep. Is uw televisie defect, komen wij hem binnen 24 uur bij u ophalen en zorgen wij voor een gratis ruiltoestel, zodat u geen programma hoeft te missen, totdat uw eigen tv weer gerepareerd is.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Appliance Repairer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wouters en Zn Fa P in Louis van der Maesenstr 11 A, Valkenburg lb Limburg 6301 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Valkenburg lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Valkenburg lb Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Valkenburg lb Limburg, 6301 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819991]