Advocatenkantoor Muris

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nassaustraat 4 , 5911 BV Venlo, Limburg
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Advocatenkantoor Muris

U verkeert momenteel in een bijzonder vervelende situatie. Familiezaken liggen namelijk hoe dan ook gevoelig. U nodig en dacht daarbij waarschijnlijk in eerste instantie aan een advocaat.
Misschien heeft u ook ervaren dat uw problemen als een “zaak” worden gezien, of dat het aan kennis ontbreekt. Wij zien dat anders en vinden dat het beduidend beter en goedkoper kan en moet!

Wat bieden wij u?

- een gratis vrijblijvend gesprek;
- gegarandeerd binnen drie werkdagen gespecialiseerde hulp op maat;
- dus géén standaardafwerking tegen een te hoog tarief;
- hulp tegen een vast tarief, inclusief BTW en griffierechten;
- dus géén bijkomende kosten;
- de mogelijkheid om ook in de avonduren afspraken met ons te maken;
- waar u ook woont: wij helpen u;
- de mogelijkheid altijd contact met ons te kunnen opnemen: ook in het weekeinde!

Kortom: alles is mogelijk. Wij helpen u graag in deze vervelende tijd. Bij ons is een gespecialiseerd advocaat Mr L.C.M. Muris (lid van de VFAS*) werkzaam en wij onderhouden goede contacten met accountants en fiscalisten. Daar waar bijvoorbeeld sprake is van een onderneming, weet u dus zeker dat u op maat van advies zult worden voorzien. Uw situatie is immers uniek.

Niet alleen in geval van een echtscheiding, al dan niet via bemiddeling, maar ook voor alle andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Denk eens aan een (her)berekening van alimentatie, perikelen rond de omgangsregeling, een vaderschapsactie, adoptie of ondercuratelestelling. Ook voor andere problemen, denk aan arbeids- of huurzaken, kunt u bij ons terecht.

Waarom doen wij het anders? De ervaring leert dat mensen met problemen zoals u vaak teveel betalen voor standaardwerk of goedkoop, maar geen optimaal advies krijgen en dan dus eigenlijk toch teveel betalen. Daarom doen wij het anders.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en zullen er voor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Venlo Limburg

Is Advocatenkantoor Muris in Nassaustraat 4, Venlo Limburg 5911 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5911 BV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826185]