Broekmans Takel- en Bergingsbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Columbusweg 11 , 5928 LA Venlo, Limburg

E-mail

Over Broekmans Takel- en Bergingsbedrijf

Autobedrijf Broekmans stelt zich ten doel om een All Round autobedrijf te zijn waarin kwaliteit en service geleverd wordt tegen een betaalbare prijs. Met onze jarenlange ervaring en onze uitstekende contacten met vele collega bedrijven en leveranciers proberen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ons streven is om een langdurige relatie met onze klanten aan te gaan. Onze flexibiliteit en service worden dan ook alom geroemd.
Een klein stukje geschiedenis

Zoals zoveel garagebedrijven is ook de oprichter van ons bedrijf, de heer P. Broekmans, klein begonnen. Na een aantal jaren als monteur gewerkt te hebben begon hij in 1955 zijn eigen garagebedrijfje achter de bakkerij van zijn ouders in Panningen.

Door het toenemen van het autobezit werd de klantenkring groot en de garage al snel veel te klein. Er werd besloten om tussen Venlo en Panningen, in de plaats Maasbree, parallel aan de Provincialeweg (N275), een geheel nieuw garagebedrijf te bouwen. Op 15 augustus 1959 werd dit pand feestelijk geopend.

In de loop der jaren ontwikkelde het bedrijf zich tot een veelzijdige onderneming. Als middelgrote garage werden alle automerken verkocht en onderhouden maar werden ook diverse dealerschappen gevoerd zoals dat van Gogo Mobiel, Isuzu, Skoda en Lada. Tevens werd hier de basis gelegd voor de later opgerichte Autohulpdienst Broekmans.

In de 90’er jaren werd besloten om met het voeren van een dealerschap te stoppen en als universeel garagebedrijf verder te gaan. Als oud merkdealer is men gewend om veel met een importeur en collega bedrijven te communiceren en gezamenlijk naar een goed product en hoogwaardige dienstverlening te werken. Om dit gemis aan ruggesteun enigszins te compenseren zijn toen een aantal garageconcepten met elkaar vergeleken maar op het moment dat het Bosch Car Service dealerschap vrijkwam hoefde wij dan ook geen moment na te denken om dit uitstekende garage concept te omarmen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Towing Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Venlo Limburg

Is Broekmans Takel- en Bergingsbedrijf in Columbusweg 11, Venlo Limburg 5928 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Garagebedrijf diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Garagebedrijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5928 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3678522]