Carbonite nieuwe speler op Nederlandse online back-up markt

Door: Carbonite  19-02-2008
Trefwoorden: Back-up, Online Back-up, Carbonite

Venlo, 19 februari 2008 - Carbonite’s online back-up services zijn vanaf februari 2008 ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Met het product van Carbonite kunnen gebruikers tegen lage kosten hun waardevolle computerfiles echt veiligstellen. Carbonite biedt nu ook Nederlandse gebruikers de unieke mogelijkheid van ongelimiteerde, continue data back-up. Carbonite onderscheidt zich door zijn gebruikervriendelijkheid; Carbonite is met twee muisclicks te installeren. Daarna vindt de back-up automatisch plaats. Mochten er data verloren zijn gegaan op de pc dan zijn ze eenvoudig weer op te halen uit de online back-up. Dit gebruiksgemak, de ongelimiteerde opslag en het lage kostenniveau maken de dienst niet alleen geschikt voor ondernemers en freelancers, maar zeker ook voor de consumentenmarkt.

Het besef dat goede back-up voorzieningen steeds belangrijker worden groeit met name in Nederland snel. De markt voor back-up diensten is hier in verhouding tot andere Europese landen dan ook verder ontwikkeld. De komst van Carbonite op de Nederlandse markt biedt bedrijven en consumenten de mogelijkheid te kiezen voor een internationaal bewezen succesvolle oplossing om foto’s, muziek en andere belangrijke documenten op de computer veilig te stellen bij brand, diefstal of virussen.

David Friend, CEO en medeoprichter van Carbonite: “Als grote internationale speler mag Carbonite hier niet ontbreken. Nederland is wereldwijd het tweede land in zakelijk online back-up gebruik en daardoor bestaat hiervoor een groeiende interesse bij ondernemers en consumenten. Door het gebruiksgemak en de zeer lage prijs zal ook de Nederlandse consument snel ontdekken dat Carbonite de beste back-up oplossing is.”

De Carbonite software is verkrijgbaar voor €49,95 per jaar en voor €89,95 per twee jaar, via de nieuwe website: www.carbonite-backup.nl.

----------------------------------

Over Carbonite
Sinds mei 2006 biedt Carbonite wereldwijd kwalitatief hoogstaande online back-up services aan. Carbonite’s online back-up mogelijkheden zijn in november 2007 door het onafhankelijke BackupReview.info gekozen tot beste online back-up oplossing. Carbonite’s service kenmerkt zich door onbeperkte opslagruimte, continue back-up en eersteklas gebruiksgemak. Carbonite heeft klanten in meer dan honderd landen en is verantwoordelijk voor de back-up van meer dan 3 miljard documenten. Per dag maken ongeveer duizend nieuwe klanten gebruik van de diensten van Carbonite.
Voor meer informatie: www.carbonite-backup.nl

Meer informatie:
Marcommit PR
Ysbrant Bakker
Tel. 035-5822730 / 06-47049962
E-mail: carbonite@marcommit.nl

Trefwoorden: Back-up, Carbonite, Online Back-up,