Carbonite Online Back-up standaard op Lenovo pc’s

Door: Carbonite  13-10-2008
Trefwoorden: Pc, Online Back-up, Lenovo

Venlo, 13 oktober 2008 – Carbonite, aanbieder van hoogwaardige online back-up, kondigt een samenwerkingsverband aan met Lenovo, één van ’s werelds grootste computerfabrikanten. Het gratis proefabonnement van Carbonite Online Back-up zal begin oktober standaard beschikbaar zijn op de Lenovo IdeaPad en IdeaCentre pc’s.

“Carbonite bevindt zich met haar online back-up service in de top van de consumentenmarkt”, aldus Feng Lee, senior manager van Lenovo’s Worldwide Consumer Software Group. “Door de gebruikersvriendelijke interface is het voor consumenten eenvoudig om een back-up te maken van hun data. Daarom is Carbonite Online Back-up een goede aanvulling op onze Lenovo Idea-computers.”

De recente prijsbewegingen en technologische ontwikkelingen op het gebied van opslagcapaciteit hebben er toe geleid dat consumenten toegang hebben tot hetzelfde niveau van bescherming en off-site back-up als het bedrijfsleven. Sinds haar oprichting in 2006 heeft Carbonite back-ups gemaakt van meer dan vier miljard bestanden voor consumenten en het kleinbedrijf en herstelde hierdoor 250 miljoen bestanden die anders verloren waren gegaan.

-------------------------------------------
Over Carbonite
Sinds mei 2006 biedt Carbonite wereldwijd kwalitatief hoogstaande online back-up services aan. Carbonite’s online back-up mogelijkheden zijn in november 2007 door het onafhankelijke BackupReview.info gekozen tot beste online back-up oplossing. Carbonite’s service kenmerkt zich door onbeperkte opslagruimte, continue back-up en eersteklas gebruikersgemak. Carbonite heeft klanten in meer dan honderd landen en is verantwoordelijk voor de back-up van meer dan 3 miljard bestanden. Per dag maken ongeveer duizend nieuwe klanten gebruik van de diensten van Carbonite. Voor meer informatie: www.carbonite-backup.nl

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
T 035-5822730
E [email protected]

Trefwoorden: Carbonite, Lenovo, Online Back-up, Pc,