Chez l'Hêtre Restaurant

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parade 61 , 5911 CB Venlo, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Chez l'Hêtre Restaurant

Restaurant Chez l' Hêtre is gelegen aan de Parade 61 te Venlo. Voorheen was dit restaurant Chez Philippe, Philippe was een begrip in Venlo en stond bekend om zijn 'diversiteit aan gerechten' en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Per 1 Januari 2015 heeft de 25-jarige Nicky van de Beuken het restaurant overgenomen. Nicky won in 2012 het glazen Kalf (een prijs voor het bereiden van kalfsvlees). Nicky maakt als basis gebruik van de Frans/internationale keuken. Verder bepalen het seizoen en marktaanbod zijn menu. Ook streeft hij naar een goede prijs-kwaliteit verhouding en een tevreden gast. U kunt bij Chez l' Hêtre terecht voor creatieve gerechten van hoge kwaliteit. Heerlijk dineren in een ongedwongen sfeer! See you @ Chez!

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Venlo Limburg

Is Chez l'Hêtre Restaurant in Parade 61, Venlo Limburg 5911 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5911 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819997]