Koninginnedag, Leve de Koningin

Koninginnedag, Leve de Koningin van DéBlé Relatiegeschenken

Door: DéBlé Relatiegeschenken  23-03-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Relatiegeschenken

Koninginnedag, Leve de Koningin

Koninginnedag is een typische Nederlandse feestdag die door heel het land op 30 april wordt gevierd. We vieren deze dag met verschillende feesten en evenementen door het hele land. Ook in Curaçao, Sint-Maarten en Aruba wordt Koninginnedag gevierd.

Op deze dag bezoekt onze Koningin Beatrix 1 of 2 plaatsen in het land. Dit doet ze samen met zoveel mogelijk leden van de Koninklijke familieVoordat de ''echte Koninginnedag'' ontstond, werd op 31 augustus 1885 de eerste ''Prinsessedag'' georganiseerd. Dit was de vijfde verjaardag van de jonge prinses Wilhelmina. Tot en met 1948 werd Koninginnedag op 31 augustus gevierd.Op 30 april 2011 is het weer zover, en zal het hele land weer oranje kleuren.

De Koningin zal dit jaar aanwezig zijn in Limburg en bezoekt dan de plaatsen Thorn en Weert. Ook u kunt er voor zorgen dat u, uw relaties en uw medewerkers geheel in de oranje sfeer deze mooie dag gaan vieren. Dit natuurlijk door middel van oranje relatiegeschenken! Denk bijvoorbeeld aan deze oranje zonnebril of een oranje rugzakje U kunt deze dag natuurlijk niet aan u voorbij laten gaan, dus gaat u deze dag vieren, is het natuurlijk wel van belang dat u voorzien bent van de nodige oranje gadgets en kleding. Kijk daarom eens in ons assortiment van oranje relatiegeschenken, en u bent er zeker van dat u geheel in stijl deze dag gaat vieren.

Ook kunt u deze artikelen laten bedrukken met uw logo, tekst of slogan. Zo maakt u in deze grote mensen massa toch nog wat reclame voor uw bedrijf, en zorgt u er tegelijkertijd voor dat iedereen in de oranje sfeer de straat op gaat.

Met vriendelijke groet,het DéBlé team....

Trefwoorden: Duurzaam Ondernemen, Duurzame Relatiegeschenken, Gadgets bedrukken, Online Bestellen, Online Kopen, Online Winkel, Oranje Artikelen, Premiums, Promotie Artikel, Promotieartikelen, Relatiegeschenken

Contact DéBlé Relatiegeschenken

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share