Dierenkliniek-Venlo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hendrikxstraat 54 , 5912 BX Venlo, Limburg

E-mail

Over Dierenkliniek-Venlo

Het team van Dierenkliniek-Venlo biedt u sinds jaar en dag de veterinaire zorg voor uw geliefde huisdier die het verdient. Gevestigd in een moderne kliniek doen we ons uiterste best om u en uw huisdier in alle rust te ontvangen en u van deskundig en zorgvuldig advies te voorzien. Ons team bestaat momenteel uit 1 dierenarts en 3 gediplomeerde assistentes.

Wij behandelen uw geliefde huisdier zoals wij onze eigen huisdieren graag behandeld zien worden.

Dierenkliniek-Venlo is een eerstelijns gezelschapsdierenkliniek en behandeld uitsluitend; honden, katten en konijnen maar ook cavia's, fretten hamsters, gerbils, vogels enz.

Extra aandacht heeft bij ons de tandheelkundige patiënt, heeft uw huisdier pijn bij het eten of stinkt uit de bek, bij ons bent u op het juiste adres. Middels nascholingen en investeringen in apparatuur kunnen wij uitstekend deze tandheelkundige uitdagingen aan die we de laatste jaren meer en meer zien bij onze huisdieren. Wij beschikken over moderne tandheelkundige apparatuur en kunnen aparte fotos's van de tanden maken ( dentale rontgen) om zo tot de juiste diagnose en behandeling te komen.

Voor de jaarlijkse gezondheidscontrole, de vaccinatie, preventief onderzoek, een voedings- en ontwormadvies, gedragsproblemen enz. is Dierenkliniek-Venlo u graag van dienst:

Immers: voorkomen is beter dan genezen..............

Echter mocht uw trouwe metgezel onverhoopt toch ziek worden of een ongeval krijgen dan staan we 24 uur per dag voor u klaar!

Om de juiste diagnose te stellen zijn wij uitgerust met moderne apparatuur en houden wij onze kennis op peil. In ons laboratorium kunnen wij snel diagnoses stellen dmv gericht bloed-, urine- en faeces onderzoek. Verder is de kliniek uitgerust met digitale rontgen- en echo apparatuur. Wij opereren zo veilig mogelijk mbv. gasnarcose en bewakingsapparatuur.

Indien wij van mening zijn dat u beter verder geholpen kunt worden door bijvoorbeeld een specialist dan verwijzen wij u door naar gerenommeerde collegae.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek-Venlo in Hendrikxstraat 54, Venlo Limburg 5912 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgservice diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Bezorgservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5912 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824841]