Fysiotherapie Munten en Knops

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prins Mauritsstraat 8 , 5923 AZ Venlo, Limburg

E-mail

Over Fysiotherapie Munten en Knops

De fysiotherapeut te Venlo maakt uw lichaam weer sterk en gezond

Fysiotherapie Munten en Van Heyster is een bekende praktijk in Venlo met jarenlange ervaring in het behandelen van zowel professionele sportmannen en sportvrouwen tot het bijstaan in de revalidatie en het herstel van uiteenlopende lichamelijke blessures. U bent bij onze fysiotherapeutische praktijk te Venlo in goede en bekwame handen. Ons multidisciplinair team adviseert, behandelt en begeleidt u, met als doel het optimaal laten functioneren van uw lichaam. Als deskundigen van het dagelijks bewegen, richten onze fysiotherapeuten zich op uw lichamelijke functioneren. Dit geldt voor thuis, op het werk, tijdens het sporten, of gedurende het uitoefenen van uw hobby. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken. En voor sporters die een blessure hebben opgelopen hebben wij diverse doeltreffende behandelmethodes. Ook voor de behandelingen tijdens of na sportwedstrijden kunt u bij ons terecht.

Onze behandelingen
U kunt bij onze praktijk terecht voor herstel na een ongeluk of blessure als u rug-en nekklachten ervaart. Wij bieden daarbij als professioneel fysiotherapeut ook manuele therapie. Bij deze therapie wordt na een klinisch onderzoek van het bewegingsapparaat getracht functiestoornissen in de gewrichten van de bewegingsketens van het menselijke lichaam op te heffen of te verminderen door het uitvoeren van handgrepen aan botstukken, pezen en/of musculatuur. Voor bedrijfsfysiotherapie voor uw werknemers en het tegengaan van overbodig verzuim kunt u ook bij ons terecht. Natuurlijk hebben wij een diversiteit aan behandelingen in sportfysiotherapie.

Over ons
Ons team van specialisten is goed opgeleid en bekend met de nieuwste technieken in de fysiotherapie. Wij maken voor u een behandelingstraject dat volledig aansluit bij uw specifieke klachten en situatie.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Munten en Knops in Prins Mauritsstraat 8, Venlo Limburg 5923 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5923 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824872]