Hendriks Elektro V.O.F.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Victor Hugostraat 19 , 5924 AK Venlo, Limburg

E-mail

Over Hendriks Elektro V.O.F.

Hendriks elektro is een landelijk erkend elektrotechnisch installateurs- en reperateursbedrijf. Wij richten ons op licht- en krachtinstallaties, DATA, CAI, noodverlichting en camerabeveiliging. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Als bedrijf kunt u bij ons terecht voor advies over verlichting van uw bedrijfspand, het plaatsen van noodverlichting, maar ook gewoon voor aanpassingen aan uw installatie. Eveneens op beveiligingsgebied kunnen wij u inmiddels adviseren over het toepassen van camera's. Tevens kunt u bij ons terecht voor een gecertificeerde keuring van uw krachtinstallatie of van uw noodverlichting.

Als particulier kunt u bij ons terecht voor veranderingen in uw huisinstallatie. Zoals het verplaatsen van aansluitpunten en het uitbreiden of vernieuwen van uw groepenkast. Ook het aarden van uw huisinstallatie middels speciale meetinstrumenten kunnen wij voor u regelen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hendriks Elektro V.O.F. in Victor Hugostraat 19, Venlo Limburg 5924 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5924 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824513]