Hovens Collin Verpakkingen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Huiskensstraat 57 , 5916 PN Venlo, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hovens Collin Verpakkingen BV

Al meer dan 80 jaar bieden wij een zeer compleet pakket aan verpakkingen van papier, karton en kunststof. Golfkarton, PE zakken, tapes, stretchfolies, krimpfolies, strapband, buffermaterialen etc.
Custom made oplossingen bieden aan klanten. Zoeken naar de juiste producent, voor de juiste verpakking. Aantal, bedrukking, levertijd en afwerking bepalen daarbij de keuze. Een succesvolle formule, mede dankzij de jarenlange intensieve samenwerking met betrouwbare producenten en partners.
Wij streven ernaar het milieu zoveel als mogelijk te ontzien. Om dit te bereiken zijn we continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die processen en materialen milieuvriendelijker kunnen maken. Niet alleen bij ons zelf, maar juist ook bij en voor onze klanten. Toezicht op wetgeving omtrent milieu en schadelijke stoffen helpt ons, en onze zakelijke partners, op een maatschappelijk verantwoorde wijze om te gaan met mens en planeet.
Onze missie is voortdurend innoveren in materialen en verpakkingsmethodes.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Box Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hovens Collin Verpakkingen BV in Huiskensstraat 57, Venlo Limburg 5916 PN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5916 PN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741428]