Jeka Service Kitbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leeuwerikstraat 62 , 5922 VM Venlo, Limburg

E-mail

Over Jeka Service Kitbedrijf

JeKa Service is hèt adres voor exclusief kitwerk, diamantboringen en brandwerend afdichten. Denkt U aan een verbouwing, renovatie of onderhoud of u heeft een klusprobleem? Dan is het vaak verstandig om professionele en vakkundige hulp in te roepen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij gebruiken duurzame materialen en leveren producten van hoge kwaliteit en geven u uitleg en advies over de materialen die wij gebruiken. Wij willen dat u tevreden bent en blijft. Mochten wij voor bepaalde delen van de werkzaamheden niet over voldoende kennis beschikken, dan zorgen wij zelf voor de benodigde externe expertise.

Service

JeKa Service hecht veel waarde aan persoonlijke service. Onze offertes zijn vrijblijvend. Wij komen graag eerst even bij u langs. Wij kunnen u dan ter plekke op de hoogte brengen van de mogelijkheden en bespreken graag met u uw persoonlijke wensen, waarna een offerte kan worden gemaakt. Overigens brengen wij geen voorrijkosten in rekening.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Jeka-Service-Kitbedrijf/342701705923558

Categorieën: Paving Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jeka Service Kitbedrijf in Leeuwerikstraat 62, Venlo Limburg 5922 VM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5922 VM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823992]