Kapsalon Square Kappers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Carleyspassage 5 , 5921 JW Venlo, Limburg
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Kapsalon Square Kappers

Square Kappers is een professioneel kappersbedrijf met vestigingen in Blerick en Tegelen.

Persoonlijk advies:
Creativiteit biedt haast ongekende mogelijkheden. Dat maakt kiezen niet eenvoudig. Bij Square Kappers krijgt u daarom altijd een eerlijk, persoonlijk en deskundig advies dat past bij uw persoonlijke wensen.

Opleiding en ontwikkeling:
De opleiding en ontwikkeling van de medewerkers staan bij Square Kappers hoog in het vaandel. Square Kappers onderscheidt zich dan ook met goed getraind personeel. Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen via interne en externe trainingen en cursussen.

Specialisaties:
Square Kappers is niet alleen een expert op het gebied van kniptechnieken en haarkleuringen, maar heeft zich ook gespecialiseerd in andere onderdelen van het vak, zoals het knippen van krullen en volume volgens de Curlsys-methode, haartoevoegingen met extensions of hairstrips en het straighten (blijvend recht maken) van natuurlijk krullend haar.

Met en zonder afspraak:
Kom naar Square Kappers en ervaar het zelf! Wij bieden u de mogelijkheid om van tevoren een afspraak te maken, maar ook zonder afspraak bent u van harte welkom!

Square Kappers... Kappers met passie!

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kapsalon Square Kappers in Carleyspassage 5, Venlo Limburg 5921 JW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Knippen diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Knippen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5921 JW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826957]