Keunen Stucadoorsbedrijf VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heymansstraat 160 , 5927 NT Venlo, Limburg

E-mail

Over Keunen Stucadoorsbedrijf VOF

Bij Keunen Stukadoorsbedrijf bent u te allen tijde verzekerd van vakmanschap, gebaseerd op jarenlange ervaring. Wij verzorgen ieder project met uiterste zorg. Onze projecten worden altijd vooraf opgenomen en uitgebreid met u besproken. Door alle opdrachten en uitwerkingen in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

Wij zijn uw vakman bij u thuis, van diverse stucwerken, sierpleister, saus of behang klaarmaken van wanden, tot het verwerken van spachtelputz. Daarbij vallen schilders- en stukadoorswerkzaamheden in woningen ouder dan 2 jaar in het lage BTW-tarief van 6%. Neem nu vrijblijvend contact op voor informatie of een offerte op maat!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plaster Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Venlo Limburg

Is Keunen Stucadoorsbedrijf VOF in Heymansstraat 160, Venlo Limburg 5927 NT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5927 NT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819960]