Mariaweide Hospice

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwstraat 41 , 5911 JS Venlo, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Mariaweide Hospice

Hospice Mariaweide is een gastvrij verblijf voor mensen in de laatste fase van hun leven. Het is een voorziening voor mensen die naar verwachting van de behandelende arts nog maar kort te leven hebben. Familie en naasten zijn van harte welkom. De verzorging, verpleging en begeleiding zijn in handen van opgeleide, deskundige verpleegkundigen. Daarnaast worden veel dagelijkse werkzaamheden door vele vrijwilligers verricht.

Een bijna-thuis-huis, een gastvrij huis van liefde en aandacht. een thuis voor mensen die weten dat zij niet lang meer te leven hebben. Een thuis ook voor hun dierbaren. Met ruimte voor ieders wensen, gedachten en gevoelens.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Venlo Limburg

Is Mariaweide Hospice in Nieuwstraat 41, Venlo Limburg 5911 JS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tuin diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Tuin per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5911 JS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821324]