Massagepraktijk Moments

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bremweg 126 , 5915 GM Venlo, Limburg

E-mail

Over Massagepraktijk Moments

Ik geef holistische massagetherapie. Ik richt mij voornamelijk op klachten van het bewegingsapparaat. Dit houdt in dat ik therapeutisch masseer op (pijn)klachten. Doordat ik met een zeer rustig tempo masseer, is er veel intensiteit op de spier, waardoor ik de pijnpunten zal herkennen. Dit kan zeer diep zijn. Met veel aandacht zal ik dan ook een deelmassage uitvoeren. ( Het hele lichaam wordt dus niet gemasseerd.)
Gericht op de klacht masseer ik, afhankelijk van de vraag, 30 minuten of 60 minuten op het betreffende lichaamsdeel.

Je hoeft ook geen klachten te hebben om gemasseerd te worden. Uit onderzoek is gebleken dat massage preventief werkt voor je gezondheid. Bovendien sta je beter met jezelf in contact door aanraking en ben je eerder bewust van een signaal die het lichaam jou kan afgeven.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/MassagepraktijkMoments

Categorieën: Massages

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Massagepraktijk Moments in Bremweg 126, Venlo Limburg 5915 GM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5915 GM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228637]