Het huwelijksbureau Mens en Relatie is het relatie bureau waar u samen geluk vindt!

Het huwelijksbureau Mens en Relatie is het relatie bureau waar u samen geluk vindt! van Mens En Relatie

Door: Mens En Relatie  07-07-2013
Trefwoorden: Relatie Therapie, Relatie, Single

Mens en Relatie is een huwelijksbureau, of beter gezegd een relatie bureau, dat zich toelegt op discrete en persoonlijke relatiebemiddeling. Wij bieden uitkomst als u zoekt naar een duurzame relatie, want naast bemiddeling bieden wij, ook bij beginnende relaties, relatie therapie. Wij zijn er als geen ander mee bezig om een relatie te laten slagen, ook op lange termijn. En hoe kan dat beter door in het begin duidelijk je verwachtingen naar elkaar uit te spreken? Onze consulenten brachten vele tienduizenden partner zoekenden in een duurzame relatie bij elkaar. Of ons huwelijksbureau voor u een partner kan vinden? Wij zijn specialist in bemiddeling voor hoger opgeleiden. Ons relatie bureau is groot, maar dat wil niet zeggen dat onze 55 consulenten hun cliënten niet persoonlijk kennen. In tegendeel. De consulent zorgt voor vertrouwen en helpt u indien nodig met relatie therapie door onze relatiepsychologe. Want een huwelijksbureau zoals het onze, stelt uw relatie voorop! Meer weten? Kijk op onze website. Dan gaan wij ook op zoek naar uw persoonlijke match. Hoe werkt ons relatie bureau, Mens en Relatie? Wij hanteren een persoonlijke manier van werken. Relatie therapie is daar vaak een onderdeel van, omdat veel mensen eigenlijk niet weten wat ze in een relatie zoeken. Bewustwording in de therapie speelt een belangrijke rol om de relatie te doen slagen. Het blijkt een manier die werkt. Met een 75% succespercentage zijn wij een zeer succesvol relatie bureau. Ter vergelijking is de slagingskans bij een online datingbureau slechts 1 op 12. Wat wij doen: persoonlijk gesprek met uw consulent; op zoek naar uw persoonlijke match; het maken van een afspraak met geschikte kandidaat. Ons klantenbestand is divers. Wij doen lat relaties, relaties voor weduwen, maar ook voor gescheiden personen die eerder al relatie therapie hebben gehad. Ons huwelijksbureau staat voor veel persoonlijk contact met hoge kwaliteit.

Trefwoorden: Relatie, Relatie Therapie, Single, vrouw eindhoven, vrouw haarlem, vrouw leeuwarden, vrouw utrecht, vrouw venlo, wat doen alleenstaanden, zoek een vrouw,

Andere producten en diensten van Mens En Relatie

relatietherapie van Mens En Relatie thumbnail
07-07-2013

relatietherapie

Succesvolle effectieve relatietherapie. Ook weten of jullie relatie te redden is? Vraag dan naar de test.


Dating van Mens En Relatie thumbnail
07-07-2013

Dating

Mens en Relatie hanteert een persoonlijke manier om kandidaten aan een relatie te helpen. Een manier die werkt.


Het Wiel van Relatiegeluk van Mens En Relatie thumbnail
07-07-2013

Het Wiel van Relatiegeluk

Mens & Relatie focust in dit uitgebreide persoonlijkheidsonderzoek niet alleen op uw sterke en aantrekkelijke kanten maar juist op factoren die het relatiegeluk zouden kunnen belemmeren.


relatiebemiddeling van Mens En Relatie thumbnail
07-07-2013

relatiebemiddeling

Succesvolle relatiebemiddeling voor mensen zoals u. Mens & Relatie garandeert discretie en enthousiasme.