Sormac BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Huiskensstraat 68 , 5916 PN Venlo, Limburg

E-mail

Over Sormac BV

Sormac is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van machines voor de groente verwerkende industrie, met name voor aardappelen, wortelen, uien, sla, augurken en paprika, zoals o.a. uienschiller, wortelontkopper, aardappelschilmachine, slawasser en centrifuge voor bladgroenten.

Naast het leveren van stand-alone machines levert Sormac complete verwerkingslijnen en technologie, evenals wereldwijde betrouwbare service door een team van ervaren field service engineers. Dit alles om u als klant zo effectief mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bedrijfszekerheid, hygiëne, precisie en lange levensduur zijn kenmerkend voor alle Sormac-apparatuur. Het resultaat van een marktgericht ontwikkelingsbeleid. In samenspraak met onze afnemers proberen wij een antwoord te bieden op hun vraag. Afnemers van onze producten zijn moderne, vooruitstrevende bedrijven die een toegevoegde waarde voor hun producten willen creëren.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
Gesloten
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/SormacNL

Categorieën: Machinery & Equipment Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sormac BV in Huiskensstraat 68, Venlo Limburg 5916 PN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5916 PN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3770500]