Tandfijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tiendstraat 2 , 5921 EV Venlo, Limburg

E-mail

Over Tandfijn

Onze moderne en vriendelijke praktijk bestaat uit een team van vakkundige specialisten. Er hangt een aangename sfeer waardoor ook angstpatiënten zich erg op hun gemak voelen. De praktijk ligt in het centrum van Blerick en is goed bereikbaar.

Wij bieden elke vorm van tandheelkunde onder één dak. De behandelkamers zijn ruim, comfortabel en kleurrijk ingericht wat bijdraagt tot een prettig verblijf zowel voor onze patiënten als voor onze teamleden. De kracht van onze praktijk is het toepassen van de allerbeste materialen en de modernste technieken. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt en willen u graag het vertrouwen geven dat er goed naar u wordt geluisterd. Samen met u zoeken wij naar een tandheelkundige oplossing voor de langere termijn. Alle kennis is in huis om een goed plan voor uw gebit, tandvlees en aangezicht te maken.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Schadlu-Tandartsenpraktijk/441693436012403

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandfijn in Tiendstraat 2, Venlo Limburg 5921 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5921 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827455]