Tandprothetische Praktijk Patrick Kool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Smelienstraat 2 , 5922 VH Venlo, Limburg

E-mail

Over Tandprothetische Praktijk Patrick Kool


De tandprotheticus is direct toegankelijke eerste lijn zorgverlener die gespecialiseerd is in het aanmeten van geheel of gedeeltelijke uitneembare gebitsprotheses.

Hij verzorgt het hele traject geheel zelfstandig met betrekking tot de volledige gebitsprothese, zo ook op verwijzing van een tandarts. De tandprotheticus maakt daardoor zeker deel uit van het mondzorgteam.

Alle werkzaamheden van de tandprotheticus zijn gericht op het herstel van kauwvermogen, esthetiek en spraak. Dit betekent dat hij wordt geacht functieverlies te herkennen en adequaat te behandelen. Tevens speelt de tandprotheticus een belangrijke rol in het herkennen van afwijkende ziektebeelden die kunnen voorkomen als gevolg van geheel of gedeeltelijke gebitsverlies.

Ziektenkostenverzekeraars hebben de kosten van een tandprotheticus in hun pakket opgenomen. De tandprotheticus kan u er alles over vertellen en u gratis adviseren.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Venlo Limburg

Is Tandprothetische Praktijk Patrick Kool in Smelienstraat 2, Venlo Limburg 5922 VH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vervangen diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Vervangen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5922 VH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825793]