Tandtechnisch Laboratorium Bosman BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cicerolaan 10 , 5926 SR Venlo, Limburg

E-mail

Over Tandtechnisch Laboratorium Bosman BV

Een tandtechnicus is een vakman- of vrouw die in opdracht van de tandarts voor de patiënt op maat gemaakte medische hulpmiddelen maakt die het gebit corrigeren, ondersteunen of vervangen.

De tandtechnicus maakt steeds vaker gebruik van digitale fotografie en high-tech cadcam-technieken om tanden en kiezen te ontwerpen. Steeds vaker stuurt de tandarts de patiënt langs de tandtechnicus. Bijvoorbeeld om een goed beeld van uw mondsituatie te krjigen, kleur te bepalen of uw wensen door te spreken.

De Branchevereniging Tandtechniek is van mening dat de patiënt recht heeft om te weten wat er aan materialen in zijn of haar mond gaat. Daarom verstrekken de tandtechnische laboratoria aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek desgevraagd aan de tandarts een verklaring van overeenstemming. Hierin staan alle gebruikte materialen vermeld.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/TandtechnischLaboratoriumBosman/

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandtechnisch Laboratorium Bosman BV in Cicerolaan 10, Venlo Limburg 5926 SR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5926 SR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822499]