Vos Meubelstoffeerderij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pepijnstraat 110 , 5921 HP Venlo, Limburg

E-mail

Over Vos Meubelstoffeerderij

Gestoffeerde meubelen geven een persoonlijk tintje aan uw interieur. Uw voorkeur voor stijl, kleur, dessin en materiaal komen daarin volledig tot uitdrukking.

Maar helaas door jaren intensief gebruik, gaan gestoffeerde meubelen verslijten en minder fraai uitzien terwijl het meubelstuk zelf niets mankeert. Een nieuw "jasje" dat wil zeggen een nieuwe bekleding geheel naar uw wensen van een creatieve meubelstoffeerder die zijn meesterhand verraadt, doet dan wonderen. Modern, klassiek, elegant, rustiek, sierlijk of romantisch het maakt niet uit, wij gaan voor vak-en maatwerk.

U vindt bij ons stofferingen om van te dromen en u bent verzekerd van zorgvuldig vakmanschap. Wij doen er alles voor dat ongetwijfeld een van uw geliefde plekken in huis er weer piekfijn bij komt te staan.

Wij komen u graag met een goed advies tegemoet.

Meubels Opnieuw laten stofferen lijkt een moeilijke keuze maar hoeft dat niet echt te zijn. Graag komen wij op afspraak bij uw thuis, bekijken het/de opnieuw te stofferen meubel(s) en vertellen u vervolgens wat voor mogelijkheden er zijn: in gezamenlijk overleg ontstaat er een vrijblijvend advies dat afgestemd is op uw interieur en dat past binnen uw budget. Uiteraard wordt dan beslissen voor u een stuk gemakkelijker.

Meubelatelier john vos een meubelstoffeerder die uitblinkt in creatief vakmanschap

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vos Meubelstoffeerderij in Pepijnstraat 110, Venlo Limburg 5921 HP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5921 HP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817806]