Wijnberg, de Onderwijsexpertise SO / VSO

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postweg 88 , 5915 HB Venlo, Limburg

E-mail

Over Wijnberg, de Onderwijsexpertise SO / VSO

De Wijnberg is een school voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (behandel- en verblijfsschool. De Wijnberg geeft onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die in behandeling zijn bij de Mutsaersstichting. Samen met de behandeling wordt gewerkt vanuit de gedachte ‘Een kind – een gezin - een plan!’.
Het dagelijkse leven en leren van kinderen, in Onderwijs én Zorg, wordt zoveel mogelijk in gezamenlijkheid georganiseerd.

De Wijnberg is een ‘behandelschool’, een school voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs die nauw samenwerkt met onze zorgpartner. Kinderen verblijven tijdelijk op onze school. Wij willen een krachtige bijdrage leveren aan het weer leergeschikt maken van elke leerling, waarna die zijn schoolloopbaan zal kunnen vervolgen in een meer reguliere onderwijsvorm.

De Wijnberg biedt daarnaast als verblijfsschool een plek aan leerlingen waarvan wij denken dat de Wijnberg op dat moment de best passende onderwijsplek is. Ook hierbij wordt uitgegaan van kort-tijdelijke trajecten met regelmatig ingeplande evaluaties om de voortgang van een goed proces te borgen.

Onderwijs wordt gegeven op locaties in Venlo, Venray, Wessem (Roermond) en Weert.
VSO onderwijs wordt geboden op de locatie Venlo.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/De-Wijnberg-Onderwijsexpertise-lzk-sovso/308486619175820

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wijnberg, de Onderwijsexpertise SO / VSO in Postweg 88, Venlo Limburg 5915 HB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Autisme diensten in Venlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venlo Autisme per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venlo Limburg, 5915 HB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827131]