Boot de Vocht Podotherapie Praktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westsingel 5 B , 5801 TT Venray, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Boot de Vocht Podotherapie Praktijk

NIEUWE PATIËNTEN ZONDER AFSPRAAK op onze locaties in MC Buitenlust en MC Wieënhof!! Tevens gespecialiseerd in SportPodotherapie.

Pijn aan uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug? Dat kan uw dagelijkse leven of sporten behoorlijk belemmeren. Blijf er niet mee rondlopen maar neem contact op met Podotherapie Praktijk Boot de Vocht in Venray. Wij zijn specialist in onderzoek en behandeling van deze problemen; bovendien kunnen we mogelijke klachten voorkomen.

Podotherapie is een paramedisch erkende discipline en houdt zich bezig met voetklachten en klachten die daaruit voortvloeien. Denk aan enkel-, knie-, heup- en rugklachten. Middels goede voetbehandelingen, eventueel aangevuld met podotherapeutische zolen en/of teenstukjes, worden uw klachten verholpen. Voor onze erkende Praktijk is geen verwijsbrief meer nodig.

Op onze locaties in MC Buitenlust en MC Wieënhof kunnen NIEUWE PATIËNTEN ZONDER AFSPRAAK terecht. Op onze locatie aan de Westsingel werken wij uitsluitend op afspraak. Kijk op www.podovenray.nl voor de openingstijden van de locaties.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Venray Limburg

Is Boot de Vocht Podotherapie Praktijk in Westsingel 5 B, Venray Limburg 5801 TT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Venray Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venray Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venray Limburg, 5801 TT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825018]