Fietswereld Frank Welles

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eindstraat 12 , 5801 CR Venray, Limburg

E-mail

Over Fietswereld Frank Welles

Fietswereld Frank Welles

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat Frank Welles Poels2Wielers overnam. Onder de naam Fietswereld Frank Welles zette hij deze Venrayse fietsenzaak voor. “Met veel plezier en vertrouwen in de toekomst enhopen dit nog lange jaren voort te zetten”, laat Frank Welles weten.
In die vijf jaar is er wel veel veranderd. “Zo is de e-bike steeds belangrijker en populairder geworden. Bij ons kunnen mensen terecht voor alle e-bike merken en beschikken we over de laatste software update’s voor deze elektrische fietsen. Dat laatste is minstens een keer per jaar nodig en net als elke andere fiets moeten ook deze rijwielen op tijd een servicebeurt krijgen waardoor ze langer meegaan.”
Welles heeft zich dan ook steeds verder gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van e-bikes. “Bovendien worden de prijzen ook interessanter en bieden we leuke en goede servicepakketten aan. Daarnaast beschikken we over acht e-bikes waar de mensen een testrit mee kunnen maken.”
Frank Welles Fietswereld beschikt daarnaast over leenfietsen. “Niet alleen bij de reparatie van een gewone fiets maar ook bij een e-bike staat er een e-bike leenfiets ter beschikking. Dat wordt door onze klanten zeer op prijs gesteld. En lenen hoeft niet lang te duren. Door onze unieke en snelle service in combinatie met onze moderne werkplaats kunnen de mensen de fiets ’s morgens brengen en zijn ze ’s middags klaar.”
Service is dan ook heel belangrijk in een fietsenzaak. “Dat begint al bij de verkoop van een fiets. Klantvriendelijke en duidelijke uitleg zijn belangrijk, net als een proefrit. Bij ons kunnen mensen terecht voor een Batavus, Gazelle, Sparta en Koga. Allemaal topmerken.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bike Shops, Motorcycle Dealer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fietswereld Frank Welles in Eindstraat 12, Venray Limburg 5801 CR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Venray Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venray Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venray Limburg, 5801 CR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824818]