Fysiotherapie Acupunctuur & FysioSport Buitenlust Venray

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Buitenlust 15 , 5803 AZ Venray, Limburg

E-mail

Over Fysiotherapie Acupunctuur & FysioSport Buitenlust Venray

Last van uw schouder? Vaak rugklachten? Dan bent u bij Fysiotherapie Buitenlust aan het juiste adres! Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Door de vele specialisaties is er altijd 'hulp op maat'. In onze moderne en professioneel uitgeruste praktijk, werken we samen met u aan uw gezondheid waarbij uw eigen verantwoordelijkheid een essentieel onderdeel is van het behandelplan.

Acupunctuur is een klassieke Chinese geneesmethode die in het westen als aanvulling op de 'gewone' geneeskunde wordt gebruikt. De Wereldgezondheidsorganisatie omschrijft al meer dan 50 aandoeningen die met succes middels acupunctuur kunnen worden behandeld! De behandeling van de acupuncturist is erop gericht om de verstoorde 'energiehuishouding' weer in balans te brengen.

FysioSport is een vorm van Fitness-training, waarbij wij gebruik maken van de kennis en vaardigheid die wij hebben als (sport-)fysiotherapeut. FysioSport is ideaal om op een leuke en ontspannende manier aan uw conditie en gezondheid te werken. Door regelmatig te sporten en te bewegen, zult u merken dat u minder snel moe wordt en dat uw lichaam zich in een betere conditie gaat bevinden.

In onze moderne en professioneel uitgeruste praktijk wordt, binnen een prettige sfeer, gewerkt volgens het principe: Samen met u, de cliënt, werken aan uw gezondheid waarbij uw eigen verantwoordelijkheid een essentieel onderdeel is van het behandelplan.

Om het herstel zo (voor)spoedig mogelijk te laten verlopen, is een praktijk uitgerust met professioneel materiaal van groot belang. Wij beschikken over een grote oefenzaal en er heerst altijd een sportieve maar gezellige sfeer!

Wij streven als praktijk om een laagdrempelig centrum te zijn, waar de cliënt centraal staat en paramedische zorg in een breed perspectief op verantwoordelijke wijze een wezenlijk onderdeel is van de gezondheidszorg in Venray e.o.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/FysioBuitenlust/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Acupunctuur & FysioSport Buitenlust Venray in Buitenlust 15, Venray Limburg 5803 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Venray Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venray Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venray Limburg, 5803 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824798]