Schadenet Venray

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keizersveld 85 , 5803 AP Venray, Limburg

E-mail

Over Schadenet Venray

Schadenet B.V. is een professionele autoschadeherstelketen van franchisenemers in Nederland. Met 98 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging in de buurt!

Schadenet Venray is een transparante organisatie met duidelijk communicatielijnen. Een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet Venray zich in de automotive markt. Wij maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard volgens de Arbo-voorschriften wordt gewerkt.

Schadenet Venray zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet Venray door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Alle franchisenemers repareren onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als FOCWA, ISO, KZS, Milieuvergunning en -certificaat.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit).

Schadenet Venray is een een FOCWA Eurogarantbedrijf waar u 4 jaar garantie krijgt op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet.

Schadenet Venray is een servicelocatie, sinds kort op Keizersveld 85. In Venray kan de auto met schade worden beoordeelt en wordt er passend vervangend vervoer ter beschikking gesteld. Schadenet Venlo repareert vervolgens de auto en zorgt dat de auto weer op de servicelocatie terugkomt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schadenet Venray in Keizersveld 85, Venray Limburg 5803 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Venray Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venray Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venray Limburg, 5803 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823777]