Vincent van Gogh voor Geestelijke Gezondheidszorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsweg 46 , 5803 AC Venray, Limburg

E-mail

Over Vincent van Gogh voor Geestelijke Gezondheidszorg

Vincent van Gogh is een actieve en betrokken speler in de geestelijke gezondheidszorg voor de bewoners van Noord- en Midden-Limburg en een deel van Brabant. Voor diverse specialistische zorgproducten zijn wij bovendien landelijk actief. Vanuit de principes ‘de cliënt centraal’ en ‘de professional in the lead’ werken 1400 enthousiaste medewerkers samen met de cliënt aan groei en herstel.

Onze organisatie is trots op haar rijke historie en richt zich op een bestendige toekomst. Dat doen we met klinische zorg en behandeling voor cliënten met complexe, vaak chronische, psychiatrische en verslavingsproblemen; een breed palet ambulante zorg, en samenwerking in verschillende (zorg)ketens.

Daarnaast zijn we een uitdagende broedplaats van innovatieve ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van opleiding, onderzoek en preventie. In een veranderende maatschappij bouwt Vincent van Gogh in een gezamenlijke ambitie aan zorginhoudelijke en organisatorische vernieuwing.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/VvGinformatie/
Twitter: https://twitter.com/vvginformatie

Categorieën: Mental Health Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vincent van Gogh voor Geestelijke Gezondheidszorg in Stationsweg 46, Venray Limburg 5803 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Venray Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Venray Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Venray Limburg, 5803 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827387]