NIJSEN/GRANICO IS KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Door: Nijsen Granico  04-04-2006
Trefwoorden: Verbouwing

Op vrijdag 21 mei a.s. wordt de nieuwbouw van de foodfabriek van Nijsen/Granico officieel geopend. De opening staat in het teken van: voedselveiligheid door innovatie. In drie jaar tijd bouwde Nijsen/Granico een geheel nieuwe fabriek op de plek waar de productie plaatsvond. Door gefaseerd te bouwen bleef de productie doorgaan en merkte de klanten niets van de bouw. Tijdens deze bouw ontwikkelde Nijsen/Granico bovendien een geheel nieuwe en succesvolle bedrijfsactiviteit: het omzetten van zoet- en snoepwaren in Snoepsiroop die veelzijdig ingezet wordt in de veevoeding. Behalve de officiële opening op 21 april, staan in het weekend van 22 tot met 23 april activiteiten voor relaties, boeren, burgers , buitenlui en personeel op het programma.

Officiële opening 21 april
Op deze dag voor genodigden, verricht Pierre Nijsen met zijn kleinzoon de officiële openingshandeling. Hieraan voorafgaand zijn diverse sprekers uitgenodigd die vanuit hun invalshoek kijken naar het thema van het weekend: Voedselveiligheid door innovatie. De genodigde sprekers zijn Jos Waals (Burgemeester gemeente Venray), Theo Meijer (Voorzitter Productschap Diervoeder), Harry Paul (Directeur voedselkwaliteit en diergezondheid LNV), Rinus van de Waart (Directeur KnowHouse) en Wil van de Fliert (Algemeen secretaris Nevedi).

Personeelsdag 22 april

Het personeel wordt de gelegenheid geboden om met hun familieleden het bedrijf te bezichtigen.

Algemene open dag 23 april
Op deze dag wordt het bedrijf opengesteld voor iedereen die Nijsen/Granico eens van binnen wil bekijken. Er wordt een gestructureerde rondleiding aangeboden met op verschillende plaatsen filmopnames van het bedrijf.
De open dag vindt plaats van 12.00 uur tot 17.00 uur. U vindt Nijsen/Granico aan de Veulenseweg 20 te Veulen.

Trefwoorden: Verbouwing