Transcendente Meditatie

Afdrukken

Is Transcendente Meditatie incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markt 1 , 6063 AC Vlodrop, Limburg
Maasplassen en Meinweg, Roerdalen

E-mail

Over Transcendente Meditatie

Een eenvoudige, aangename techniek die werkt om zowel stress te verminderen als je volledig mentale en spirituele potentieel te ontwikkelen. Dit klinkt waarschijnlijk te mooi om waar te zijn, maar de voordelen van Transcendente Meditatie zijn intussen bevestigd door honderden studies.

Hoe Transcendente Meditatie werkt: Diepe rust verwijdert diepe stress
Zes miljoen beoefenaars en 40 jaar onderzoek bevestigen dat Transcendente Meditatie de meest succesvolle meditatiemethode ter wereld is, omdat het een veel diepere rusttoestand teweegbrengt dan enige andere vorm van meditatie of ontspanning.

Gemakkelijk te leren, aangenaam om te doen
Ondanks de naam kan deze techniek niet vergeleken worden met andere vormen van meditatie. In tegenstelling tot andere meditatie-technieken, die vaak concentratie of andere vormen van geestelijke controle vereisen, is Transcendente Meditatie een volledig moeiteloze en natuurlijke techniek.
Met de juiste begeleiding van een professioneel getrainde TM leraar is de TM-techniek zo gemakkelijk te leren en te beoefenen dat zelfs mensen die denken dat ze nooit hun geest stil kunnen krijgen, het gemakkelijk kunnen beoefenen.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Vlodrop Limburg

Is Transcendente Meditatie in Markt 1, Vlodrop Limburg 6063 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Transcendente Meditatie diensten in Vlodrop Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlodrop Transcendente Meditatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlodrop Limburg, 6063 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229031]