APK Keuringsstation Coza

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heerlerweg 134 , 6367 AH Voerendaal, Limburg
Zuid Limburg

E-mail

Over APK Keuringsstation Coza

COZA Autokeuringen is gestart in 1987, ongeveer 2 jaar na invoering van de APK voor personenauto's en lichte bestelwagens (APK II). Wij zijn een onafhankelijk keuringsstation, wij keuren neutraal. Wij voeren geen reparaties uit. Wij hebben dus geen baat bij het afkeuren van uw auto! Dus geen onverwachte extra kosten bij COZA Autokeuringen. U betaalt uitsluitend een vaste prijs voor de APK. Is uw auto niet goedgekeurd dan is de herkeuring (eenmalig) gratis. U ontvangt deskundig en eerlijk advies over dringende en/of te verwachten reparaties. Deze manier van werken schept veel vertrouwen bij onze klanten en steeds meer mensen weten de weg naar ons bedrijf te vinden. Met 6500 keuringen per jaar genieten wij dan ook een zeer grote bekendheid in de regio en omstreken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/cozaAPK

Categorieën: Auto Related Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Voerendaal Limburg

Is APK Keuringsstation Coza in Heerlerweg 134, Voerendaal Limburg 6367 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Roetmeting diensten in Voerendaal Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voerendaal Roetmeting per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voerendaal Limburg, 6367 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822256]