Fysiotherapie Voerendaal Bongers-Frissen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadhuisplein 1 A , 6367 ED Voerendaal, Limburg
Zuid Limburg

E-mail

Over Fysiotherapie Voerendaal Bongers-Frissen

Bij FysioVoerendaal bespreken wij tijdens uw eerste bezoek uw klachten en doen we een lichamelijk bewegingsonderzoek. Vervolgens stellen wij in overleg met u een behandelplan op, waarin we vastleggen wat we gaan behandelen en hoe we dat gaan doen. De behandeling kan gericht zijn op spierversterking en coördinatieverbetering, het soepeler laten bewegen van gewrichten, ontspanning, houdingsverbetering, ademhaling en lichaamsbalans. Ook de methode wordt op u afgestemd. Naast oefentherapie, massage fysische techniek en manuele therapie is het ook mogelijk om u op een verantwoorde wijze te begeleiden en te trainen voor verschillende chronische aandoeningen.
Al onze therapeuten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Voerendaal Bongers-Frissen in Raadhuisplein 1 A, Voerendaal Limburg 6367 ED uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Voerendaal Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voerendaal Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voerendaal Limburg, 6367 ED, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227128]