Anne Rodenburg Praktijk voor Haptotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molendijk 15 , 6004 PT Weert, Limburg

E-mail

Over Anne Rodenburg Praktijk voor Haptotherapie

Last van overbelasting of verlies van balans?

Anne Rodenburg biedt ondersteuning en coaching in persoonlijke ontwikkeling. Ze helpt je stil te staan bij wie je bent en wat je voelt. Dit doet ze in gesprekken maar ook met behulp van ervaringsoefeningen en aanraking. Juist door de ervaringsoefeningen en aanraking ervaar je aan den lijve waar je moeite mee hebt, en wat je nodig hebt om weer verder te komen en (weer) in balans te komen in je dagelijks leven. Het blijft daardoor niet bij praten alleen, maar je krijgt echt gevoel voor wat jou verder kan helpen.

Binnen de praktijk bestaat de mogelijkheid voor een traject voor preventie en herstel van overbelasting. Dit traject kan aangevraagd worden door particulieren maar ook door zzp-ers en werknemers, of door werkgevers voor hun medewerkers.

Anne Rodenburg begeleidt ook kinderen en hun ouders op het moment dat een kind niet lekker in zijn vel zit doordat er problemen zijn in de thuissituatie of op school.

Trefwoorden haptotherapie: mentale overbelasting, stress, burnout, zelfvertrouwen/vertrouwen ontwikkelen, eigen kracht, therapie, hapto, haptonoom, haptonomie, psycholoog, fysiotherapeut, spanning, werkproblemen, onzekerheid, gezondheidsproblemen, bewustwording, rouwverwerking, rouw, verwerking, acceptatie, verandering van levensfase, zingeving

Daarnaast geeft Anne Rodenburg haptonomische zwangerschapsbegeleiding: voor vrouwen die zwanger zijn en een zwangerschapsbegeleiding zoeken die individueel is, waar ook de partner volwaardig bij de begeleiding betrokken wordt, en waarbij het gevoelscontact tussen ouders en kind centraal staat. Als stel wordt u voorbereid op de bevalling. Ook wordt er zo nodig aandacht besteed aan angst voor bevallen.
Ook in deze beide begeleidingsvormen staan ervaringsoefeningen en aanraking centraal.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Anne Rodenburg Praktijk voor Haptotherapie in Molendijk 15, Weert Limburg 6004 PT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Weert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weert Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weert Limburg, 6004 PT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827452]