Edelsmidje 't

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsstraat 10 , 6001 CK Weert, Limburg

E-mail

Over Edelsmidje 't

't Edelsmidje bestaat sinds 1991 en is gespecialiseerd in de in- en verkoop van goud en briljant, zowel nieuwe als tweedehands sieraden. Tevens verzorgen zij al uw reparaties, maat en zetwerk. Ook het ontwerpen van sieraden is een van services van 't Edelsmidje. In de sfeervolle winkel vindt u nieuwe en gebruikte sieraden, zoals ringen, briljanten, colliers etc.

Wilt u misschien u sieraden verkopen? Dat kan. Wij kopen al uw gouden sieraden. Iedere gram is welkom en wij verplichten u tot niets. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend bod en taxatie!

Tevens bieden wij u de mogelijkheid voor een bewaarplan. Snel en zonder problemen kunnen wij u aan geld helpen zonder te lenen!

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Edelsmidjeweert/

Categorieën: Jewellery Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Edelsmidje 't in Stationsstraat 10, Weert Limburg 6001 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Weert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weert Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weert Limburg, 6001 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3665230]