Jansen & Hermans Contactlenzen Optiek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogstraat 26 , 6001 EV Weert, Limburg

E-mail

Over Jansen & Hermans Contactlenzen Optiek

Er wordt steeds meer van onze ogen gevergd. Het is daarom belangrijk om ontspannen te kunnen kijken. De nieuwste ontwikkeling op dit gebied wordt:"RELAXED VISION" genoemd. Dat vraagt van een opticien een grote deskundigheid bij problemen met zien.

Jansen en Hermans Optiek in Weert beheerst alle facetten van oogmeetkunde met de meest nauwkeurige meetinstrumenten en is al meer dan 45 jaar uw aangewezen specialist voor brillen, monturen en contactlenzen.

Zoekt U een brilmontuur met bijpassende maatwerk brillenglazen of voor de aanschaf van de nieuwste generatie zachte dag-of maand lenzen met wavefront technologie of vormstabiel waaronder o.a. multifocaal of nachtlenzen, dan bent u op de juiste plaats bij de specialisten van Jansen & Hermans Optiek in Weert. NIEUWSGIERIG?? Neem dan contact met ons en maak een afspraak.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Eye Care

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Weert Limburg

Is Jansen & Hermans Contactlenzen Optiek in Hoogstraat 26, Weert Limburg 6001 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Contactlenzen diensten in Weert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weert Contactlenzen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weert Limburg, 6001 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827036]