Micostep internationaliseert haar verkoop van trapmatten met uitbreiding van het aantal webwinkels.

Micostep internationaliseert haar verkoop van trapmatten met uitbreiding van het aantal webwinkels. van Jillco Kunststofservice

Door: Jillco Kunststofservice  06-11-2008

Ten gevolge van de succesvolle online verkoop van Micostep Trapmatten in Nederland via www.trapmat-micostep.nl heeft Jillco Kunststofservice BV in 2007 het aantal webwinkels uitgebreid met drie webwinkels tbv de Duitse, Franse en de Engelse markt, namelijk: www.stufenmatte-micostep.de , www.stairtread-micostep.co.uk en www.tapis-escalier-micostep.fr .

Recent zijn daar nog vijf webwinkels aan toegevoegd voor de Italiaanse, Spaanse, Deense, Zweedse en de Poolse markt. De websites zijn te vinden op: www.coprigradini.it , www.alfombrillasparaescaleras.es , www.trappetrinstaepper.dk , www.trappstegsmattor.se en www.nakladkinaschody.pl .

De Micostep trapmat is gemaakt uit kunststof en is een vernieuwend innoverend product dat o.a. volgende kenmerkende eigenschappen bezit: hygiënisch, anti-slip, veilig, eenvoudig / gemakkelijk te reinigen, duurzaam, slijtvast, moderne uitstraling, eenvoudig te plaatsen, beschermt traptreden en is toepasbaar op rechte en draaiende trappen.

Micostep trapmatten zijn een kostengunstig alternatief voor vloerbedekking als trapbekleding om uw trap mee te bekleden / verfraaien.

Andere websites van Jillco Kunststofservice BV zijn: www.trapmat.nl , www.trapmatten.nl , www.trapmat.eu , www.micostep.nl , www.micostep.com