Kristel van Heugten make-up artist

Afdrukken

Is Kristel van Heugten make-up artist incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Poldermolen 148 , 6003BB Weert, Limburg

E-mail

Over Kristel van Heugten make-up artist

Kristel van Heugten is een vakkundige en creatieve make-up artist in Weert. Met een afgeronde visagie opleiding en al veel ervaring in de cosmetica en beauty wereld kan Kristel u succesvol van verschillende diensten voorzien. Zo is ze gespecialiseerd in dag-en avond make-up, visagie voor fotoshoots en evenementen, visagie voor fotoshoots en shows en bruidsmake-up. Kristel van Heugten werkt flexibel en werkt volgens de laatste trends en technieken. Hierdoor kan ze zorgvuldige en mooie make-up looks verzorgen afgestemd op persoonlijke wensen.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Weert Limburg

Is Kristel van Heugten make-up artist in Poldermolen 148, Weert Limburg 6003BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Visagie diensten in Weert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weert Visagie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weert Limburg, 6003BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229545]