Loods 37

Afdrukken

Is Loods 37 incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr. Schaepmanstraat 37 , 6004 AD Weert, Limburg

E-mail

Over Loods 37

Bij Loods 37 in Weert kunt u terecht voor alles wat met fitness te maken heeft. Wij hebben een grote fitnessruimte waar u ook gebruik kunt maken van een personal trainer. Naast onze veelzijdige fitnessapparatuur hebben wij ook groepslessen in ons aanbod. De groepslessen die wij aanbieden zijn:

- Spinning
- BodyBalance
- BodyPump
- F.I.T.
- Paalsport
- Krav Maga

Voor een ontspannende massage kunt u ook bij ons terecht en tevens hebben wij een kliniek voor gezondheidstherapie, welke onder de alternatieve geneeswijzen valt. Wilt u graag professionele hulp met uw voeding en uw gewicht? Bij ons kunt u een afspraak inplannen met een gewichtsconsulente. Loods 37 in Weert is dus de perfecte locatie voor iedereen die graag fit en gezond bezig is!

Kaart

Is Loods 37 in Dr. Schaepmanstraat 37, Weert Limburg 6004 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Weert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weert Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weert Limburg, 6004 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229359]