Mertens Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminasingel 269 , 6001 GS Weert, Limburg

E-mail

Over Mertens Advocaten

Wij hebben ons gespecialiseerd in de behandeling van juridische problemen van overwegend particulieren. Wij weten daarom als geen ander wat de particulier van zijn/haar advocaat verwacht en wat het voor een particulier betekent om in een rechtszaak betrokken te zijn.

Het motto van ons kantoor staat voor een persoonlijke en deskundige benadering van uw probleem. U vertelt ons uw verhaal en wij vertalen dat in een juridische presentatie. Hierbij blijft u altijd centraal staan.

Wij geven u een eerlijk advies, gericht op het behalen van het hoogst mogelijke resultaat voor u. Als daarbij een tijdrovende en wellicht belastende procedure vermeden kan worden, zullen wij trachten langs de weg van de schikking tot een oplossing te komen. Is een procedure echter onvermijdelijk, dan weet u zich gesteund door advocaten die het procederen optimaal beheersen.

U kunt met een veelheid van juridische problemen bij ons terecht. Tijdens een eerste oriënterend en kosteloos gesprek van 30 minuten beoordelen wij uw probleem en zullen wij kijken wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Is voor de oplossing van uw probleem gespecialiseerde deskundigheid nodig die wij niet in huis hebben, dan zullen wij u doorverwijzen naar een ter zake gespecialiseerd advocaat.

Mertens Advocaten is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:
* personen- en familierecht;
* strafrecht;
* jeugdrecht;
* psychiatrisch patiëntenrecht;
* arbeidsrecht;
* huurrecht;
* sociaal zekerheidsrecht;
* algemeen verbintenissenrecht/aansprakelijkheidsrecht.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mertens Advocaten in Wilhelminasingel 269, Weert Limburg 6001 GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Weert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weert Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weert Limburg, 6001 GS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826016]