R Coenen Pelletkachels

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heihuisweg 5 , 6006 ST Weert, Limburg

E-mail

Over R Coenen Pelletkachels

Verkoop, advies, plaatsing, onderhoud, aanleg compleet rookgasafvoer kanaal en pellets.
Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met een Pelletkachel. Ook voor het verwijderen/aanpassen van bijvoorbeeld een bestaande schouw draaien wij ons hand niet om, een cv-pelletkachel in combinatie met zonnecollector en/of zonnepanelen leggen wij probleemloos aan.
Kortom bij ons is alles mogelijk.
Als klant kunt u rekenen op zeer goede service want er is geen betere reclame dan een zeer tevreden klant vandaar dat wij ook 7dagen per week van 08.30 - 22.00 bereikbaar zijn.
Voor bezoek aan onze showroom is het raadzaam om eerst even te bellen of er iemand aanwezig voor een vrijblijvend deskundig advied, showroom bezoeken kan ook 7 dagen per week van 08.30 - 22.00.
Aanleg van alleen een compleet rookgasafvoer kanaal of alleen de verkoop van de materialen is ook mogelijk, pellets hebben wij altijd voldoende op voorraad en kunnen ook 7 dagen per week opgehaald worden ( geen bezorging )

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/9028ww/

Categorieën: Fireplace Construction

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is R Coenen Pelletkachels in Heihuisweg 5, Weert Limburg 6006 ST uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Weert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weert Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weert Limburg, 6006 ST, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229726]