Stukadoorsbedrijf M Slenders

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Drieslagstraat 45 , 6004 CP Weert, Limburg
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Stukadoorsbedrijf M Slenders

Stukadoorsbedrijf Mark Slenders is gevestigd met het bedrijf in Weert. Het familiebedrijf is over gegaan van vader op zoon en is werkzaam voor aannemers en particulieren.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van stucwerk voor zowel binnen als buiten. Daarnaast verrichten wij ook onderhoud en reparaties.

Dankzij onze grote expertise in het oude ambacht vak kunnen wij vrijwel alle disciplines aan. Wij verzorgen zowel kleine klussen als grote werken. Ons werkgebied is voornamelijk Limburg, Brabant en België maar we werken ook wel eens buiten deze regio.

Mark Slenders is inmiddels een gevestigde naam in de bouwwereld en steeds meer opdrachtgevers weten Slenders te vinden.

Begrippen als duurzaamheid en kwaliteit worden bij Mark Slenders met hoofdletters geschreven. “De klant heeft immers recht op een prachtig stuk vakwerk” aldus Mark.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wenst u een vrijblijvend advies en/of offerte bel ons dan gerust. Wij staan graag voor u klaar en denken graag met u mee.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plaster Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stukadoorsbedrijf M Slenders in Drieslagstraat 45, Weert Limburg 6004 CP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Weert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weert Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weert Limburg, 6004 CP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826412]