Verkoelen Dakdekkersbedrijf Weert BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Celsiusstraat 19 , 6003 DG Weert, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Verkoelen Dakdekkersbedrijf Weert BV

Dakdekkersbedrijf Verkoelen Weert, dakspecialisten uit Weert sinds 1922.
Verkoelen Weert kan bogen op een rijk verleden. De in deze periode verworven kennis en vakmanschap is van grote waarde, maar de hedendaagse ontwikkelingen in nieuwe technieken, nieuwe materialen en andere manier van ontwerpen en bouwen vergen van een dakdekker meer dan alleen maar een gebouw voorzien van een goed en waterdicht dak.
Wij zijn echter méér dan een dakdekkerbedrijf: Partner, Regisseur, Adviseur en Organisator voor onze opdrachtgevers. In het vervullen van al deze verschillende rollen voor onze relaties, zijn twee zaken zo solide als een dak op een huis: Wij behartigen úw belangen en hebben ons oog altijd gericht op een effectieve samenwerking.

Onze bedrijfsfilosofie is een kwestie van mentaliteit. Duidelijke communicatie, no-nonsense uitstraling en betrouwbaar partner zijn. Wij zijn met name betrokken bij grotere projecten. We werken veel samen met en voor overheidsinstanties, projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen en particuliere onroerend goed beheerders.

Naast nieuwbouw en renovatie van daken is Verkoelen Weert ook specialist in het restaureren van monumentale panden. Menig kasteel, burcht, kerk, klooster of ander historisch gebouw in Zuid Nederland is weer hersteld in zijn oude glorie door de dakspecialisten van Verkoelen Weert inclusief het bijbehorende lood-, koper-en zinkwerken.
Dakbehoud Nederland.
Als één van de initiatiefnemers maakt Dakspecialist Verkoelen Weert, deel uit van een landelijk netwerk van dakdekkers. Dit netwerk van dakspecialisten zorgt dat op een professionele wijze het onderhoud en beheer van daken wordt verzorgd. Dakbehoud Nederland investeert voortdurend in de opleiding van haar mensen. Zij doet meer dan alleen het schoonmaken en repareren van daken. Dakbehoud Nederland zorgt dat kundige mensen uw dak periodiek inspecteren, risico-inventarisaties maken en zorgen voor een langetermijnplanning voor uw dakonderhoud.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verkoelen Dakdekkersbedrijf Weert BV in Celsiusstraat 19, Weert Limburg 6003 DG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Weert Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Weert Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Weert Limburg, 6003 DG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725861]