MKBOK keurmerk van onderdelenshopwell

Door: Onderdelenshopwell  13-09-2006

PERSBERICHT

Well, 16-08-2006

Veilig zakendoen, mkbOK Keurmerk uitgereikt aan www.onderdelenshopwell.nl

Well – De website www.onderdelenshopwell.nl heeft het mkbOK keurmerk verkregen. Donderdag 20 juli 2006 is het mkbOK keurmerk uit handen van Stichting MKB en Internet uitgereikt aan Dhr. M van den Hoogen van onderdelenshopwell.

Stichting MKB en Internet is van mening dat het mkbOK keurmerk een grote toegevoegde waarde kan leveren aan het veilig (online) zakendoen. Bovendien is het keurmerk onafhankelijk en bemiddelt mkbOK bij eventuele geschillen, een veilig gevoel.

Het keurmerk stimuleert het zakendoen met bonafide MKB bedrijven. Krachtig aan het keurmerk is dat de Stichting precies uitzoekt wie een onderneming drijft. Toetsing en controle op naleving vindt bij mkbOK door een onafhankelijke partij plaats.

Voordat een bedrijf kan toetreden, dient tevens de keurmerkcode onderschreven te worden. In de keurmerkcode wordt, naast de website, vooral gekeken naar de manier van zakendoen. Zakendoen met een mkbOK bedrijf, is weten met wie U zakendoet.

Zakendoen met een postbusbedrijf en een prepaid mobieltje is hierdoor uitgesloten. mkbOK bedrijven zijn transparant en beschikken over een bezoekadres. Bovendien zijn keurmerkhouders tijdens kantooruren ‘normaal’ telefonisch bereikbaar.

De website www.onderdelenshopwell.nl heeft hiermee een onderscheiding en behoort tot de selecte groep bedrijven die het mkbOK keurmerk in Nederland mogen voeren.

De kosten voor het mogen voeren van het mkbOK keurmerk worden in tegenstelling tot de meeste ‘commerciële’ keurmerken en waarborgen niet op de keurmerkhouder verhaald. mkbOK wordt gratis aan het Midden- en Kleinbedrijf, tot 250 werkzame personen beschikbaar gesteld.

Uitgebreide informatie van mkbOK is op www.mkbOK.nl en www.StichtingMKBenInternet.nl te vinden.
mkbOK is: weten met wie U zakendoet.

Keurmerk MKB OK


Contact Onderdelenshopwell

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share