Ontspannen en varen op een varend woonschip

Door: Comfortparc Boten verhuur  12-05-2011
Trefwoorden: Woonschip, Varend Woonschip, Huur Woonboot

Vakantiegangers, gezinnen of recreanten die voor hun ontspanning, recreatie, weekendje weg of vakantie een paar dagen tussenuit willen kunnen een woonboot huren in een prachtige natuurrijke omgeving. Huur een woonboot voor een midweek, week, weekend of langer. Mensen die heel graag een woonboot of varend woonschip willen bezitten kunnen een keus maken uit een van de vele woonboten te koop.

Bijna alle woonschepen liggen meteen aan het water en zijn voorzien van een keuken, meerdere slaapkamers, bad, wc, een compleet lux ingericht interieur, terras of tuin. Grote groepen kunnen heel gemakkelijk kiezen voor een woonschip huren, want u heeft de beschikking over meerdere slaapkamers. Huurt u een comfortship, dan heeft u een privé terras tot uw beschikking en een ligplaats voor nog een bootje. Een bijboot kunt u huren of zelf meenemen.   

Mensen die gezellig willen ontspannen en ook genieten van kortingen of extra voordeel, kunnen de website bezoeken en op tijd online reserveren, want wij hebben regelmatig speciale aanbiedingen. 

Trefwoorden: Huur Woonboot, Varend Woonschip, Woonboten Te Koop, Woonschip,

Contact Comfortparc Boten verhuur

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share