Verloskundige Praktijk Nuth Hoensbroek Schinnen eo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mascherelstraat 2 , 6363 AW Wijnandsrade, Limburg
Nuth, Zuid Limburg

E-mail

Over Verloskundige Praktijk Nuth Hoensbroek Schinnen eo

Proficiat! En nu? De test is positief. Jullie kunnen altijd bellen, er hoeft niet gewacht te worden tot een bepaald aantal weken. Wij kunnen ons voorstellen dat zodra de test positief is, er meteen een hoop vragen ontstaan. Bij al deze vragen helpen wij jullie graag. Of je nu 6 weken of 10 weken zwanger bent!
Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig voordat je je aanmeldt bij ons in de praktijk. Wel is het fijn om in de loop van de zwangerschap je huisarts op de hoogte te brengen.
Hoe kun je je aanmelden? Heel eenvoudig: Bel

Ons werkgebied
Ons werkgebied omvat het complete gebied tussen de gemeentes Heerlen en Spaubeek. Mochten jullie buiten dit gebied wonen en toch voor onze praktijk willen kiezen, bel dan gerust: voor elke afstand is er wel een oplossing!

Bovendien zorgen we dat wanneer jullie ons nodig hebben, er altijd een collega bereikbaar is voor de rest van de praktijk: immers 24 uur per dag bereikbaar. Dit geldt voor iedereen!!

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Verloskundige-Praktijk-Nuth-Hoensbroek-Schinnen-eo/515491528626419

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wijnandsrade Limburg

Is Verloskundige Praktijk Nuth Hoensbroek Schinnen eo in Mascherelstraat 2, Wijnandsrade Limburg 6363 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Wijnandsrade Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijnandsrade Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijnandsrade Limburg, 6363 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822909]